Kyllingsalat med karri

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Kyllingsalat med karri

Jeg er veldig glad i ulike majones-salater, som rekesalat og italiensk salat. Det er ikke ofte vi kjøper det, siden de er propp fulle av kalorier. Men hvis man lager dem selv kan kaloriinnholdet kuttes ganske kraftig. For eksempel inneholder Delikat Kurry Kylling (kjøpt på de fleste butikker) hele 280 kcal pr. 100 g, mens denne kyllingsalaten inneholder bare 102 kcal pr. 100 g. Det beste er jo at den smaker kjempe godt.

Ingredienser

 

  • 100 g Paprika
  • 350 g Kylling (stekt i ovnen uten olje eller smør)
  • 1 boks Mais
  • 15 g Vårløk
  • 25 g Lett majones
  • 300 g Kesam (ikke mager)
  • 3 – 4 SS Saft fra hermetiske ananas
  • 1 ½ SS Karrikrydder
  • 2 ts Paprikakrydder
  • ½ ts Chilikrydder
  • Salt og pepper

 

Fremgangsmåte

 

  1. Bland kesam, majones, ananas saft og krydder for seg.
  2. Skjær ferdig stekt kylling (uten olje eller smør) i små biter og bland det med mais, vårløk og paprika.
  3. Bland det våte i det tørre.

 

  • Denne holder seg godt i kjøleskapet minst 3 dager.

 

Kyllingsalaten smakte kjempe godt på

disse nystekte fiberrike polarbrødene.