Bringebærfromasj

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Bringebærfromasj

Denne deilige fromasjen inneholder bare 72 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

 

•6 plater gelatin

•3 ss kokende vann

•300 g yoghurt naturell

•100 g Bringebærsyltetøy (på tube, naturlig lett)

•200 g vaniljeyoghurt

•2 eggehvite

 

  1. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i 5 minutter.
  2. Pisk eggehvitene stive med sukrin.
  3. Bland syltetøy, yoghurt naturell og vanilje yoghurt.
  4. Bland stivpiskede eggehviter med yoghurtblandingen.
  5. Hell vannet av gelatinen og løs den opp i 3 ss kokende vann.
  6. Avkjøl og hell den smeltede gelatinen i en tynn stråle mens du rører forsiktig i blandingen.
  7. Bland inn revet appelsinskall, og saften, av en appelsin.
  8. Hell i en skål, og sett til kjølig i 3-4 timer før servering.