Jordbær-riskrem

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Jordbær-riskrem

Naaammmm……. Jeg elsker riskrem og tror det må være en av mine favoritt desserter. Jeg tenkte at det måtte være en måte å lage riskrem uten kremfløte, og det hadde jeg jammen rett i. Denne jordbær-riskremen er klar på 1-2-3, den ble utrolig god og i tillegg er den mager. Den passer like godt til et lite måltid som til dessert. Riskremen inneholder 104 kcal pr. 100 g.

Ingredienser

 

  • 450 g Ferdig kokt risengrynsgrøt (jeg brukte Nordfjord sin ferdig grøt)
  • 200 g Kesam m/ jordbær og rabarbra
  • 3 – 4 ts Sukrin melis (eller annen søtning)

 

Fremgangsmåte

 

  1. Legg risengrynsgrøten i en bolle og rør ut klumpene.
  2. Ha i kesam + søtning og bland alt godt sammen.
  • Klar til servering. Den holder seg godt i kjøleskapet et par dager (hvis det noe igjen).