Yoghurtis med fersken

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Yoghurtis med fersken

Denne isen smaker helt fantastisk og ungene kunne ikke få nok av den. Heldigvis hadde jeg mye fersken i frysen så jeg kunne lage en ny porsjon. Det som er så utrolig er at den inneholder bare 56 kcal pr. 100 g. Så denne kan både små og store spise en ekstra stor porsjon av.

 

Ingredienser

 

  • 500 g Frosne fersken
  • 200 g Yoghurt naturell

 

Fremgangsmåte

 

  1. Skjær fersken i mindre biter.
  2. Hell yoghurt og sukrin i en blender.
  3. Litt etter litt tilsett fersken og bland til en tykk masse
  4. Hell massen i en form (jeg brukte en brødform) og legg den i fryseren i 3 – 4 timer). Klar til servering.

 

  • NB! Den kan også stå over natten, men må stå litt å myknes opp før den kan spises.
  • Skal isen stå over natten og du ikke tenker å spise alt med en gang, kan det være lurt å fryse isen ned i mindre beholdere.
  • Tips! Jeg bruker hermetiske fersken som jeg siler vesken fra, legger i pose og fryser.