Squash muffins

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

SQUASH MUFFINS

Disse saftige muffinsene inneholde bare 149 kcal pr. 100 g. Fordeles de i 20 former inneholder hver muffins ca. 73 kcal.

 

Ingredienser:

•300 g Squash

•150 g Cottage cheese

•100 g Sukrin (produkt info)

•40 g Tagatesse (produkt info)

•2 Egg

•10 dråper Vanilje essens (produkt info)

•2 ts Natron

•1 ts Bakepulver

•½ ts Salt

•150 g Hvetemel

•180 g Sammalt hvetemel (fint)

•2 ts Kanel

•1/2 ts Muskat

 

Fremgangsmåte:

Du trenger ikke en mikser for denne oppskriften.

 

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C.
  2. Riv squashen og trykk ut så mye veske du klarer.
  3. Legg cottage cheesen på et fat eller i en skål og trykk ut klumpene med en gaffel
  4. I en stor bolle kombinere sukker, egg og vanilje. Rør inn revet squash og deretter cottage cheesen.
  5. I en egen bolle, bland sammen mel, bakepulver, muskat, kanel og salt.
  6. Bland det tørre med squash blandingen til en tykk røre.
  7. Bruk to skjeer til å fordele muffin deigen likt i 20 former.

 

 

  1. Stekes i midterste hylle til muffins er gyllen brun, ca. 20 minutter. Test med et spyd for å sørge for sentrum av muffins er ferdig. Sett på rist for å avkjøle i 5 minutter.

 

Disse smaker kjempegodt akkurat som de er, men er også gode med både syltetøy, ost og andre typer pålegg på.