Karbonader med spinat

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Karbonader med spinat

Dette ble noen smakfulle og gode karbonader.

De inneholder 112 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

 

  • 400 g Karbonadedeig
  • 400 g Kjøttdeig av kylling og kalkun
  • 130 g Spinat
  • 2 Egg
  • 3 fedd Hvitløk
  • Krydder: spisskummen, løkpulver, oregano, paprikakrydder, salt og pepper

 

Fremgangsmåte

 

  1. Sett ovnen på 220 grader og gjør klar stekebrettet med bakepapir.
  2. Hakk spinaten i små biter og press/hakk hvitløken.
  3. Bland sammen alle ingrediensene, en blander best med hendene.
  4. Legg 2-3 SS (pr. stk.) av karbonadedeigen på brettet og trykk/form med en gaffel.
  5. Stek i midterste rille i ca. 15 minutter. Ta ut brettet og legg karbonadene over på en rist.
  6. Still ovnen over på grill og stek karbonadene videre i 5 minutter (eller til de får brunere farge). Snu dem og gjør det samme på andre side.