Tacoboller med fetaost, løk og paprika

Sunn

matlyst

 

En blogg med sunne oppskrifter

Tacoboller med fetaost,

løk og paprika

Dette ble noen smakfulle kjøttboller som egner seg like godt til brun saus, tomatsaus eller tacosalat som vi hadde her. De er enkle å lage, sunne og inneholder 127 kcal pr. 100 g.

 

Ingredienser

 

  • 400 g Karbonadedeig
  • 70 g Paprika
  • 70 g (1/2) Løk
  • 50 g Fetaost
  • 1 Egg
  • Krydder: Spisskunnen, løkpulver, hvitløkspulver, oregano, paprikakrydder, chilikrydder, salt og pepper.

 

Fremgangsmåte

 

  1. Sett stekeovnen på 200 grader og gjør klar stekebrettet med bakepapir.
  2. Skjær paprika, løk og fetaost i små biter (veldig små).
  3. Bland alle ingrediensene godt sammen.
  4. Bruk 2 ts og fordel deigen som små boller på stekebrettet.
  5. Stek tacobollene midt i ovnen i 15 minutter.
  6. Ta ut brettet og sett ovnen på grill + 250 grader (det kommer en del veske/kraft fra bollene, «rens» bollene for dette).
  7. Legg tacobollene på en rist (uten bakepapir) og sett dem inn i ovnen igjen, stek videre i 5 minutter (eller til de blir fine og brune), snu dem og gjør det samme.

 

  • Tacobollene smakte kjempegodt i denne tacosalaten.